Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Fuld IMSA-sæson i 2024: Frederik Schandorff forlænger med Inception Racing

IMSA 
15/11/23 

Kampen om det amerikanske sportsvognsmesterskab fortsætter for Frederik Schandorff, som har indgået aftale med amerikanske Inception Racing om endnu en fuld sæson i IMSA-serien.
 


(Foto: Inception Racing)

Præcis en måned efter afslutningen på 2023-udgaven af IMSA WeatherTech SportsCar Championship kan Frederik Schandorff nu offentliggøre, at han fortsætter samarbejdet med Inception Racing i 2024. Danskeren har for andet år i træk sikret sig en fuld sæson hos det amerikanske McLaren-team, som igen stiller op i den store og benhårde GTD-klasse.


(Foto: Inception Racing)

Schandorff kørte sit første ræs for Inception Racing i 2021 og blev året efter hyret af teamet til IMSA-sæsonens lange løb. En opgave, danskeren udførte så godt, at han i 2023 fik en fast plads på holdet sammen med teamejer og teamkammerat Brendan Iribe.


(Foto: Inception Racing)

– Jeg er vildt glad over at fortsætte hos Inception Racing. De introducerede mig til de fantastiske amerikanske racerbaner og til den helt særlige atmosfære, som kendetegner amerikansk motorsport. Vi havde en udfordrende 2023-sæson, men der var bestemt opture undervejs, og vores podieresultater på Daytona, Road America og i Canada var nogle af dem. Nu tager vi hul på forberedelserne til 2024, hvor vores ambition om at sikre os mesterskabet i GTD-klassen er uændret. Jeg glæder mig til endnu en sæson i USA, og stor tak til Brendan (Iribe, red.) og til resten af holdet for at tage mig med, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Inception Racing)

Mens Schandorff og Iribe bliver fast lineup i hele 2024-sæsonen, bliver britiske Ollie Millroy igen tredjekører til årets lange løb på Daytona, Sebring, Watkins Glen, Indianapolis og Road Atlanta. Til 24-timersløbet på Daytona – som traditionelt åbner sæsonen sidst i januar – får trioen desuden selskab af britiske Tom Gamble.


(Foto: Inception Racing)


(Foto: Inception Racing)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  •