Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Formel Opel Lotus MK2 1990-1992

Job & handel 
11/11/23 

 
 
 

Sælges:
Formel Opel Lotus MK2 1990-1992

Motor: 2L Opel GSI motor med 16 ventiler og indsprøjtning, Gearkaase: 5 gears Hewland, Står på et sæt Tecnomagnesio Magnesium hjul. Næsten nye bremse klodser. Trænger til en gennemgang, 3 år siden den har kørt sidst. Medfølger workshop manual og kontakter til reservedele. Skal du gå i Jason Watt, Jan Magnussen, Henrik Larsens med fleres fodspor, er her nu chancen. Kom ud og oplev Spa, Nürburgring, Dijon, Hockenheim, Zandfort til små penge. Eller vil du hygge dig til Trackday og køre fra alle de andre. Bilen er nem og tilgivende og køre. Kunne også bruges til pynt i et herreværelse eller et godt samtaleemne i garagen. Opel Lotus blev kørt som optakt til F1 løb i Europa. Det var den serie man skulle igennem på vej mod F1. Bare spørg Mika Hakinen, Rubens Barichello, Heinz Harald Frentzen, Alan McNish.

Befinder sig i Odense.

Pris 82.500kr.

Kontakt:
Tore
Tlf 40783366 / tore@nielsen.mail.dk

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.