Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Nicklas Nielsen forlænger kontrakt med Ferrari

Sportscar racing 
09/11/23 

Nicklas Nielsen fortsætter som officiel kører hos Ferrari. Nicklas, der er født i 1997, har fornyet sin kontrakt med Ferrari og fortsætter sin karriere i endurance.
 

I 2023 sæsonen deltog Nicklas Nielsen i FIA WEC, med Ferrari 499P nummer 50, som han delte med Antonio Fuoco og Miguel Molina, som kørte i ​​World Endurance Championship, hvor holdet opnåede fire podier – i Sebring, Portimão, Monza og i Bahrain – og to pole-positions – i amerikanske løb og på Le Mans, og sluttede på tredjepladsen i kørernes mesterskab.

I 2023 konkurrerede Nicklas også med den nye Ferrari 296 GT3 for AF Corse - Francorchamps Motors-teamet, i GT World Challenge Europe - Endurance Cup, hvor han vandt løbet i Barcelona med Alessio Rovera og Robert Shwartzman, for til slut at deltage i ELMS-tests med Ferrari 488 GT3 Evo 2020.


(Foto: Ferrari Media)

“Jeg er meget glad for at have fornyet min kontrakt med Ferrari. Jeg synes, vi har haft fantastiske sæsoner sammen, især i år med Hypercar, og jeg ser frem til at komme videre på denne rejse, ved at fortsætte udviklingen af ​​499P forud for 2024-sæsonen,” udtaler Nicklas Nielsen, 2018-vinder af Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe.

Tilfredsheden med fornyelsen fremgår også af ordene fra Antonello Coletta, Global Head of Endurance e Corse Clienti:
"Nicklas er en hurtig, ung kører, der er vokset op i Ferrari-familien, hvor han, efter sejren i Ferrari Challenge-serien har opnået mindst én international titel i hver sæson indtil 2022, hvorefter han sluttede på tredjepladsen i år i FIA WEC kører mesterskabet. Vi er stolte over at forny hans kontrakt”.

Ferrari.com


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  •