Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Jagten på tredjepladsen er sat ind

Eurocup-3 
08/11/23 

Sebastian Gravlund kører årets sidste løb i Eurocup3-mesterskabet i denne weekend, når mesterskabet afgøres på Circuit de Barcelona-Catalunya.
 

Efter en forårssæson, hvor udvikling og resultater har været udfordret af tekniske problemer, har den københavnske racerkører fået lov at vise sit talent i efterårets løb. Med flere flotte resultater kan Sebastian med en god indsats og en smule held sikre sig tredjepladsen i Rookie-mesterskabet.

Og det er lige præcis, hvad der er planen, når MP Motorsport-køreren sætter sig i bilen på den spanske Formel 1-bane senere på ugen:

- Jeg vil gøre alt for at kæmpe mig til den tredjeplads. Vi har vendt en virkelig svær sæson om og hentet gode resultater i de seneste løb, så nu skal vi sætte kronen på værket i weekenden. Alt er sat ind for at det skal lykkes, fortæller Sebastian Gravlund, som i fjor kørte på banen i det spanske Formel 4-mesterskab. I år gælder det dog en hurtigere bil og endnu dygtigere konkurrenter:

- Niveauet er højt, men jeg ved at jeg har, hvad der skal til, for at vi kan lave et godt resultat. Jeg har det bedste team omkring mig, så jeg har en god fornemmelse i maven, siger han.

Sæsonafslutningen i Eurocup3 kan ses live på seriens Youtube-kanal: https://www.youtube.com/@eurocup-3

Tidsplan for sæsonfinalen i Eurocup3

Lørdag d. 11. november

09.50 - Free Practice 1
12.00 - Free Practice 2
14.05 - Qualifying 1
16.30 - Race 1

Søndag d. 12. november
09.30 - Qualifying 2
12.50 - Race 2

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  • Circuit de Catalunya
  • 12/11/23 - Circuit de Catalunya - Eurocup-3
  •