Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nekrolog: Steen Selch Jørgensen

Diverse 
31/10/23 

Fredag d. 27. oktober gik vores kære kollega/fotograf/skribent Steen Selch Jørgensen alt for tidligt bort. Han vil blive savnet i vores lille team her på Motorsporten.
 

Steens interesse for motorsport har været meget stor, lige fra den tidlige karrierestart hvor sporet hurtigt skiftede over til bilbranchen. Han var i sit helt rette element når der skulle rådgives og snakkes med kunder om det rette bilvalg.

Den velkendte humor der omgav Steen vil han ganske bestemt blive husket mest for, for han var altid parat til at kunne ryste en stribe anekdoter ud af ærmet og var kendt for at dele rundhåndet ud af dem, også selvom der skulle snige sig en gentagelse ind i ny og næ.

Når der skulle skydes billeder af noget godt ræs, var han altid frisk på at skulle dække alskens løb i både ind og udland og sagde meget sjældent fra. Og han var bestemt ikke bange for elementernes rasen: "Det gælder jo bare om at være klædt på til vejret, man kører jo heller ikke bare ud og vinder et regnvejrsløb på slicks og så er det jo heldigvis kun udvortes der kommer vand", det var en af de kvikke bemærkninger man kunne høre blandt hans mange rappe replikker.

Vi her på Motorsporten.dk har haft glæden af Steens ildhu omkring motorsport i de sidste godt og vel 25 år, og takker for hans mangeårige indsats der har været medvirkende til at kunne skabe rammerne for vores lille univers, det være sig både på billedsiden som på skrivesiden.

Det bliver for undertegnede et stort savn at Steen ikke længere er med på turene ud til de mange racerbaner vi på vanlig vis har besøgt, når der skulle køres om de danske mesterskaber. Det er med stort vemod at jeg tænker tilbage på de mange stunder vi to har kunne tilbringe sammen på de mange rejser og køreture vi har taget sammen i vores fælles interesse for motorsport - Tak for alt.

Vi sender vores tanker til familien i denne svære tid.
Æret være Steens minde

Henrik Bess