Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Udviklingen fortsætter for Theodor i Spanien

Formel 4 
14/10/23 

Theodor Jensen satser på gode resultater, når det spanske Formel 4-mesterskab kører næstsidste afdeling af mesterskabet ved Valencia i weekenden.
 


(Foto: Dutch Photo Agency)

Den østjyske racerkører har sammen med SAINTéLOC Racing-teamet i denne sæson bevæget sig støt og roligt fremad i det konkurrenceprægede spanske felt, og i weekenden er planen at tage endnu et skridt mod toppen:

- Sæsonen er indtil nu gået i den rigtige retning, og vi har to træningsdage til at finde farten inden løbsweekenden starter, så jeg er ret optimistisk i forhold til at komme godt med, siger Theodor Jensen, som allerede kender banen ret godt:


(Foto: Dutch Photo Agency)

- Jeg har kørt på Valencia et par gange, så jeg kan fokusere på at forbedre mig fra starten, i stedet for at skulle lære banen at kende. Det er en kæmpe fordel, og jeg håber at vi kan lave et godt resultat, så vi står stærkt til finaleweekenden, siger Theodor.

Weekendens løb i F4 Spain kan ses live på seriens Youtube-kanal: https://www.youtube.com/@F4SpanishChampionship

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  •