Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Sebastian Øgaard vil erobre føringen i Valencia

Eurocup-3 
13/10/23 

Det spidser til for den hurtige dansker, som håber, at kunne overtage mesterskabsføringen i sæsonens næstsidste afdeling af Eurocup-3, der afvikles i Valencia den kommende weekend.
 


(Foto: Dutch Photo Agency)

Der er lagt i ovnen til et heftigt ræs den kommende weekend, hvor Sebastian Øgaard vil gøre alt, han kan for at kæmpe sig det sidste stykke op til en føring i Eurocup-3. Efter en udfordrende start på debutsæsonen er det lykkedes for den 19-årige dansker at sikre sejre og podieresultater nok til, at han nu har indtaget andenpladsen i stillingen – blot fem point fra toppen.


(Foto: Dutch Photo Agency)

– De seneste afdelinger har jeg bevæget mig tættere og tættere på en føring, og jeg håber, at kunne bevare momentet og lykkes med at komme til tops den kommende weekend. Det altoverskyggende mål med denne sæson er at sikre mesterskabet, og en føring vil naturligvis sætte mig i en rigtig stærk position inden finalen i Barcelona. Jeg mener, at jeg har gode chancer. Vi har virkelig fundet farten, og banen, vi skal køre på i weekenden, har jeg tidligere vundet på i Formel 4. Men det er meget tæt i toppen, og tredjepladsen er kun ét point bag mig, så det gælder om at balancere indsatsen, lyder det fra Sebastian Øgaard.


(Foto: Dutch Photo Agency)

Syvende afdeling af 2023-udgaven af Eurocup-3 skydes i gang med en testsession fredag den 13. oktober. Den officielle træning samt første kvalifikation og ræs afvikles lørdag den 14. oktober, mens weekendens anden kvalifikation og ræs køres søndag den 15. oktober. Begge løb kan streames på YouTube.


(Foto: Dutch Photo Agency)


EUROCUP-3
TIDSPLAN – CIRCUIT RICARDO TORMO

Lørdag d. 14. oktober

09.45 – Practice #1 (40 min)
12.00 – Practice #2 (40 min)
14.30 – Qualifying #1 (20 min)
17.00 – RACE #1 (30 min + 1 lap )

Søndag d. 15. oktober
09.45 – Qualifying #2 (20 min)
13.50 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

SE RACE #1 LIVE
SE RACE #2 LIVE


(Foto: Dutch Photo Agency)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Sebastian Øgaard
  • Ricardo Tormo
  • 15/10/23 - Ricardo Tormo - Eurocup-3
  •