Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Sebastian Gravlund sigter højt i Valencia

Eurocup-3 
10/10/23 

I weekenden er Sebastian Gravlund tilbage i EuroCup3, når næstsidste afdeling af mesterskabet køres på Cheste-banen ved Valencia.
 


(Foto: Gravlund Motorsport)

Sæsonen har hidtil udfordret Sebastian med en række tekniske problemer, men der skal mere til at fjerne glæden ved at komme tilbage bag rattet:

- Det har ikke været den letteste sæson, men jeg ved at teamet gør sit absolut bedste for at give mig en stærk bil, så jeg tager til Spanien med intentionen om at kæmpe videre op ad rangstigen. Der skal hentes point til Rookie-mesterskabet, og jeg er så klar til at komme bag rattet!, siger Sebastian Gravlund.


(Foto: Gravlund Motorsport)

Den københavnske racerkører kørte årets første omgange på den spanske bane i forbindelse med mesterskabets pre-season testdage. Derfor glæder han sig også til gensynet:

- Det bliver fedt at komme tilbage til en bane, vi allerede har lidt erfaringer med. Der er sket meget i løbet af sæsonen, men her starter vi ikke helt fra nul, og det bliver fedt, siger han, og fortsætter:

- Jeg har i hvert fald en plan om at komme endnu længere frem i feltet i denne weekend og vise mit potentiale.

Løbet i Valencia kan ses på EuroCup3's Youtube-kanal: youtube.com/@eurocup-3

Tidsplan for Eurocup3 på Valencia

Lørdag d. 14. oktober
09:45 - Træning
12:00 - Træning
14:30 - Kvalifikation 1
17:00 - Race 1

Søndag d. 15. oktober
09:45 - Kvalifikation 2
13:50 - Race 2

Gravlund Motorsport

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  • Ricardo Tormo
  • 15/10/23 - Ricardo Tormo - Eurocup-3
  •