Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Kevin er klar til finalen

Legends Car Cup 
06/10/23 

Legends Car CupEfter sit hattrick i forbindelse med Night Race sidste gang på Padborg Park, mangler der denne weekend kun den afsluttende mesterskabssejr. Både Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg er klar til opgaven.
 

Efter en god kvalifikation, som nummer et, til Night Race blev Kevin nummer to i de første to løb. Til finaleløbet vandt Kevin og det var tredje gang i træk at han vandt finalen i et Night Race løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Denne weekend er målet dog større end bare at vinde finaleløbet. Kevin fører mesterskabet med kun atten point. Der skal køres om 100 point over en weekend, så for Kevin gælder det om at holde sig med fremme og få kørt point på kontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

ARTS og Kevin har været bilen igennem og tjekket alt hvad der kan tjekkes, fået pudset det der kan pudses, så nu er både team og kører klar til weekendens afsluttende kampe om mesterskabet.

Steen Selch


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 08/10/23 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •