Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Succes for Mathias Dall på Jyllandsringen

SuperCup 
04/10/23 

Det blev en rigtig dejlig Finale weekend for Dall Racing og Mathias Dall på Jyllandsringen, hvor Mathias stillede op i Hankook SuperCup klassen.
 

Løbet var tiltænkt som et testløb inden Mathias skal køre det næste Clio Cup løb på Zandvoort banen i Holland om 2 uger.

Mathias var dog super klar på at vise hvor hurtig sådan en Renault Clio Cup bil er, og beviste det også allerede under kvalifikationen, hvor han satte bilen på Pole til 1. heat.

I søndagens 3 heat gjorde han så rent bord ved at tage sejren i alle heats, efter rigtige mange og gode kampe med Jacob Borum i sin hurtige Honda.

Specielt i 2. heat havde de en fantastisk fight……da man vender startgridden om i 2. heat skulle Mathias og Jacob Borum start P5 & P6, men lynhurtigt var de 2 i front igen, med Jacob Borum i front, og nu med en jagtende Mathias Dall i baghjulene, og da der mangler 3 omgange kommer der safety car, som kører ind da der kun mangler en omgang, Mathias er helt op under spoileren på Honda`en og dykker så ind for enden af langsiden og udbremser Honda`en og Mathias kan køre 1. pladsen hjem igen.

”jeg får at vide fra pitten at vi når at få én omgang efter safety car kører ind, så jeg hægter mig på Jacob Borum og får en rigtig god langside fart, og bremser rigtig sent for enden af langsiden og heldigvis lykkedes det at komme forbi……jeg troede ikke helt selv på det da jeg kastede mig ud i det” griner en glad Mathias Dall

Vi har haft en fantastisk weekend hvor vi har fået prøvet nogle ting på bilen, inden vi i næste uge kører mod Zandvoort, hvor det hele også skal spille mere end max for at holde sig i den bedste del af det store felt på 40 kørere fra hele Europa, men det bliver rigtig spændende !

Dall Racing


Læs mere om:
  • Mathias Dall
  • Jyllandsringen
  • 01/10/23 - Jyllandsringen - SuperCup
  •