Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Spændende weekend på Nysum for Magnus Dall

Rallycross - DM 
26/09/23 

Det vekslende danske sensommervejr gjorde DM Finalen på Nysum Banen til en spændende og udfordrende opgave for kørerne ...... fantastisk flot sommervejr i perioder, men så blev der ellers lukket helt op for sluserne i andre perioder, hvilket gjorde dækvalget til en svær opgave.
 

Magnus startede desværre ud med en afkørsel i Q1, og han blev bedt om at blive holdende efter afkørslen, da det så ud til at højre baghjulsophæng var beskadiget, hvilket ikke var tilfældet ☹️

Denne ordre udløste IKKE weekendens største ros til Team Chefen!!!!!! 🙂

"det er rigtig træls at jeg kørte af, men endnu mere træls at jeg får ordren om ikke at køre videre, men min spotter skal jo også tænke hurtigt, og denne gang var det forkert" siger Magnus Dall og fortsætter: "sådan kan motorsport også være, men vi må bare videre"

Q2 blev kørt i total skybrud, og det var ren overlevelse at komme igennem heatet, Magnus kørte dog fornuftigt og sluttede P3.

I Q4 skulle Magnus så bevise at det er ok at lave fejl, fra en sikker P2 satsede han på sidste omgang med en overhaling for enden af langsiden på Torben Møller, hvilket udløste lidt "klammeri" som gjorde at svenske Stefan Kristensson sneg sig forbi, og Magnus igen måtte tage til takke med en P3.

Magnus skulle nu starte P3 i Finalen, og igen lige inden finalen skulle startes kom der en mega regnbyge forbi, hvilket igen gjorde forholdene vanskelige, men Magnus formoder alligevel at holde bilen i sporet og køre en fin 3. plads hjem, efter Stefan Kristensson i Audi S1 og Dennis Rømer i VW Polo.

"vi er meget tilfredse med resultatet og bilen, vi har dog haft nogle udfordringer med opsætningen i det meget kraftige regnvejr, men i tørvejr har det bare spillet max, og som altid er det en fornøjelse at køre på Nysum Banen ........ de har styr på tingende" slutter Magnus Dall

Det var det sidste rallycross løb i 2023, så nu skal bilen skilles og have det helt store "service" og opdatering, inden vi starter op i 2024 igen.

Dall Racing


Læs mere om:
  • Magnus Dall
  • Nysum
  • 23/09/23 - Nysum - Rallycross - DM - DM
  •