Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Gravlund er toptunet til Eurocup3 efter lang sommerpause

Eurocup-3 
19/09/23 

Mere end to måneder er det siden, Sebastian Gravlund kørte race i Eurocup3. I weekenden er ventetiden forbi, og københavneren er fit for fight.
 

Når årets femte løbsweekend starter i weekenden er det ikke meget rust, der skal bankes ud af systemet. Sebastian har brugt de seneste to måneder på at holde sig brandvarm og klar til at give den gas:

- To måneders pause er ulideligt midt på sæsonen, ikke mindst når jeg har kunnet se mange andre i sporten køre løb her og der. Så jeg er hoppet tilbage i gokarten for at holde mig skarp, og det har været sindssygt sjovt, fortæller Sebastian, som har trænet og kørt løb i gearkart-klassen KZ2.

- Det har været et super alternativ, og så fik jeg jo muligheden for at stille op i DM og Danish Karting League, hvor jeg endte med at snuppe en tredjeplads i Vojens, fortæller Sebastian, som har glædet sig til at komme tilbage i Eurocup3-raceren:

- Karting er sjovt og virkelig god til at holde formen ved lige, men det bliver også godt at komme tilbage og arbejde med folkene ved MP Motorsport. Jeg håber meget, at de tekniske udfordringer er blevet løst i sommerpausen, så vi kan begynde at jagte nogle resultater, siger han.

Jerez-banen i det sydspanske er ikke nyt land for Sebastian Gravlund, som også kørte her i det spanske Formel 4-mesterskab i fjor. Dengang blev weekenden spoleret af påkørsler og tekniske problemer, men læring var der masser af - denne weekend skal dog helst give lidt succes, hvis det står til Gravlund:

- Nu skal vi fremad! Første halvdel af sæsonen har været udfordrende med en masse småproblemer, så nu vil jeg gerne ned og vise, at jeg har farten og evnerne til at være med i toppen af feltet!

Løbene i Eurocup3 på Jerez streames live på Youtube: https://www.youtube.com/@eurocup-3/streams

Tidsplan for Eurocup3 på Circuito de Jerez:

Lørdag d. 23. september
09.45 - Free Practice 1
12.00 - Free Practice 2
14.15 - Qualifying 1
16.45 - Race 1

Søndag d. 24. september
09.45 - Qualifying 2
12.45 - Race 2

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  • Jerez
  •