Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Mikkel Jensen erobrede IMSA-føring med sejr på Indianapolis

IMSA 
18/09/23 

Suveræn kørsel af Mikkel Jensen og resten af TDS Racing, som med søndagens sejr på Indianapolis Motor Speedway nu har lagt sig i spidsen af IMSA-mesterskabet inden sæsonfinalen.
 


(Foto: TDS Racing)

De havde håbet på en sejr, og dét var præcis, hvad de fik. Mikkel Jensen og Steven Thomas kvalificerede sig til en tredjeplads på startgridden i femte afdeling af det amerikanske IMSA-mesterskab for LMP2-biler, som blev afviklet på den berømte Indianapolis Motor Speedway søndag aften dansk tid. Da det to timer og 40 minutter lange løb fik målflaget, havde Mikkel Jensen kæmpet sig frem til en føring – og sejren betyder, at makkerparret har overtaget føringen i LMP2-mesterskabet.


(Foto: TDS Racing)

– Det var et sindssygt løb! Steven (Thomas, red.) kørte en stærk kvalifikation og satte os i anden startrække, men måtte desværre undvige en GTP-bil, som snurrede rundt kort efter starten, hvilket gav os en svær start på løbet. Da jeg overtog bilen, var vi omkring 50 sekunder fra den førende i LMP2-klassen, men farten var så god, at vi hentede ind på hver eneste omgang og endte med at tage føringen med 26 minutter igen. Fantastisk fedt at snuppe sejren, især nu, hvor vi har allermest brug for den. Vi er tilbage i toppen af mesterskabet, hvilket sætter os lige dér, hvor vi gerne ville være, inden sæsonfinalen på Road Atlanta. Stor tak til hele teamet for at give os så hurtig en bil i dag, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: TDS Racing)

Om Jensen, Thomas og TDS Racing vinder LMP2-mesterskabet, afgøres om fire uger. Sidste afdeling af 2023-udgaven af IMSA WeatherTech SportsCar Championship, det 10 timer lange Petit Le Mans, afvikles nemlig på Road Atlanta i Georgia den 11.-14. oktober.


(Foto: TDS Racing)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 17/09/23 - Indianapolis Motor Speedway - IMSA
  •