Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Fedt drama for Rossel i mørket

Super GT Danmark 
18/09/23 

Super GT DanmarkNightrace blev akkurat lige så intenst og spændende som forudsagt, og endnu engang var Kevin Rossel med helt fremme på podiet, da han sikrede sig en andenplads.
 


Rossel på podie i årets Nightrace.

Det sitrede overalt i mørket på Padborg Park, da Super GT-serien tog fat på sæsonens mest specielle løb, og Night Race skuffede på ingen måder. Der var masser af drama med topkandidater, der både udgik og blev distanceret, mens der også var plads til spektakulære overhalinger. Flere af dem stod Kevin Rossel for i jagten på endnu en podieplads, og det lykkedes for den stærke vejlenser.


Smæk på Nightrace.

- Målet var at være i top tre, når det gik løs til finalen og den mission lykkedes, så vi nærmest fik det optimale ud af det, selvom det holdt hårdt undervejs. Vi startede på brugte dæk i heat 1, hvor vi ikke havde meget at skyde med, og det var en hel anden fornemmelse til de to næste heats, som var superfede. Løbet blev mere og mere anspændt i takt med, at mørket faldt på, og det spidser bare til undervejs. Jeg har ikke kørt det siden 2019, hvor jeg vandt serien, men det var fedt at være tilbage, og jeg kunne høre på publikum, at de kunne lide overhalingerne, kommer det med et smil fra Kevin Rossel, der tog et skridt frem i tabellen, så han nu er på en tredjeplads sammenlagt og i spidsen af teammesterskabet.


Masser af opbakning til Rossel til Nightrace.

Fik vist flaget

Den unge østjyde var da egentlig også pænt godt tilfreds med indsatsen, selvom han tørster efter en sejr i Nightrace.
- Jeg må vente et år mere på den, men jeg fik vist flaget, og hvad jeg står for som kører. Det var fedt at kunne give noget tilbage til sponsorer og familie, som var med i stort tal, og jeg synes, at det var velovervejede overhalinger, hvor jeg vidste, hvad jeg ville. I finalen lander heldet også lidt på mine skuldre, selvom jeg i starten laver nogle små fejl, som koster lidt. Efterfølgende begynder det at gå min vej, og så giver det endnu en podieplads, konstaterer Kevin Rossel, der har været på skamlen i fire ud af fem afdelinger i denne sæson. Dermed er han også med i topstriden, selvom førende Ole Petersen er stukket en anelse af.


Rossel inden Nightrace

- Det ser da lidt svært ud i forhold til ham, og jeg må også bare anerkende, at han har haft en stærk sæson, men vi går ud til den sidste afdeling med optimisme, og så jagter vi alt det, som vi kan. Det er dejligt at stå på podiet, og det skal vi også gå efter i sidste afdeling, fastslår Kevin Rossel.

Super GT-sæsonens sidste afdeling køres 7.-8. oktober på Padborg Park.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 16/09/23 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •