Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Farten var der ikke helt for Mathias Bjerre Jakobsen

Formel 4 DK 
18/09/23 

Formula 4 DKWeekendens Night Race på Padborg Park gav ikke Mathias Bjerre Jakobsen det udbytte, han havde håbet på. Måske grundet en teknisk fejl.
 


(Foto: Grippo)

Næsten frisk ankommet fra løb i Formula 4 Central European Zone-mesterskabet var Mathias Bjerre Jakobsen tændt og klar til næstsidste afdeling af det danske Formel 4-mesterskab på den sønderjyske bane.

Fra starten så det lovende ud. I træningen var Mathias fjerdehurtigste kører, bare halvanden tiendedel sekund fra den hurtigste konkurrent. Forskellen øgedes en smule i tidtagningen, hvor den københavnske teenager var femtehurtigst - men det var et fint udgangspunkt for en god indsats i løbene.


(Foto: Grippo)

I det første løb fik Mathias en god start og kom frem på fjerdepladsen, men efter flere omganges kamp måtte han lade sig overhale og køre en femteplads i hus. Til gengæld var der oprejsning i weekendens andet løb.

Her leverede han igen en hurtig start og kunne køre frem på andenpladsen. Efter tætte dueller måtte Mathias tage til takke med en tredjeplads, hvilket - sammen med en femteplads i første løb - udløste femte startplacering til finaleheatet. Igen kom Mathias godt fra start, men manglende fart i bilen betød, at han ikke kunne følge med konkurrenterne og måtte nøjes med endnu en femteplads.


(Foto: Grippo)

- Jeg synes ikke at farten har været der i denne weekend. Det startede okay, men bilen har føltes langsommere, og vi har ikke kunnet finde noget særligt på min kørsel, så teamet vil undersøge om der er en fejl på bilen, fortæller Mathias Bjerre Jakobsen, der dog glæder sig over en masse godt racerløb i weekenden:

- Det har været en sjov weekend med en masse godt racerløb, og jeg har også lært lidt af at skulle kæmpe med en bil som ikke helt kunne følge med. Nu håber jeg bare, at vi kommer til finaleløbet med en toptunet bil, siger Mathias Bjerre Jakobsen.

Finaleløbet køres på FDM Jyllandsringen om to uger.

Bjerre Racing


Læs mere om:
  • Mathias Bjerre Jakobsen
  • Padborg Park
  • 16/09/23 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •