Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Alle gode gange tre: Theodor Jensen tog tredobbelt sejr ved Night Race

Formel 4 DK 
18/09/23 

Formula 4 DKDer stod Theodor Jensen på toppen af alle Formel 4-resultatlister i weekendens Night Race på Padborg Park, hvor randrusianeren også deltog i Danish Endurance Championship.
 


(Foto: Grippo)

Træning betaler sig. Det må være konklusionen efter at have sikret pole position og tre heatsejre i det det ellers stærkt konkurrencedygtige Formel 4-felt, endda efter at have sprunget over løbsweekenden på Ring Djursland. En nyrenoveret bil gav mulighed for at udløse potentialet:

- FSP-teamet har brugt en del tid på at gøre bilen klar igen efter det store uheld før sommerferien, og den har bare kørt lækkert fra start til slut. Det gjorde, at jeg kunne fokusere 100 procent på at præstere på banen, så det har været en super fed weekend, siger Theodor, der med tre sejre har sat en fed streg under både potentiale og ambitionerne om en international karriere.


(Foto: Grippo)

Også i Danish Endurance Championship blev der kørt stærkt. Her delte Theodor en Porsche Cayman GT4 Clubsport med sin kørecoach, Benjamin Bailley, og selvom der ikke blev hentet sejre i de to timelange løb, var der masser af gode erfaringer at hente - og basis for lidt venskabelige drillerier:

- I det første løb var der vist ikke så meget dæk tilbage, da Benjamin kom i bilen, fordi jeg kørte lige aggressivt nok ... så det har jeg fået lov at høre for, griner Theodor, der dermed også fik lidt mere erfaring med at passe på sine dæk.

Allerede i den kommende weekend er Theodor tilbage på en racerbane. Denne gang gælder det Circuito de Jerez, hundrede kilometer syd for Sevilla.

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • Padborg Park
  • 16/09/23 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  • 16/09/23 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •