Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Vanvittigt race indledte Legend-kørernes Night Race

Legends Car Cup 
17/09/23 

Legends Car CupOK Mobil 1 Legend Car-kørerne leverede flot race på Padborg Park
Night Race på Padborg Park er traditionelt sæsonhøjdepunktet for deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, som specielt i finaleheatet – der køres efter mørkets frembrud lørdag – leverer masser af underholdning. Både med mange dyster, før det ternede flag falder, og med brændere og masser af dækrøg efter det ternede flag.
 

Sådan var det også ved årets udgave af løbet lørdag, hvor Kevin Verner, Silkeborg, med en finalesejr kunne styrke sin førsteplads i den samlede stilling, mens trioen Michael Søvang Christensen, Grindsted, Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, og Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, bag ham kæmpede og byttede pladser i skæret fra de opsatte projektører og de mange idérige lysløsninger, de små racerbiler var blevet udstyret med.


Frederik Valdemar Schrøder og Lukas Skov i en af de mange dueller under Night Race på Padborg
(Foto: Henning Smed Madsen)

Men aftenunderholdningen blegnede næsten i forhold til det vanvittige første heat, som Legend-kørerne havde leveret fredag eftermiddag.

Gennem det meste af løbet blev der byttet placeringer til den helt store guldmedalje, og da der manglede mindre end tre minutter, lå Kenneth Jensen, Randers, i front med godt 25 meters forspring til en gigantisk forfølgergruppe. Her lå Kevin Verner, Dennis Ladefoged, Hylke, og Mirza Ahmetagic, Randers, side om side i kampen om andenpladsen. Få meter bag dem lå Lars Bohnensach Ebbesen, Michael Søvang Christensen, og Joachim Lee Holmstoel i deres indbyrdes kamp. Og næsten lige så tæt efter fulgte Mads Duus, Middelfart, Mads Gravsen, Slagelse, Magnus Petersen, Præstø, og Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg.


Legend Car Cuppen indledte Night Race-weekenden med et vanvittigt løb.
(Foto: Henning Smed Madsen)

Det lignede opskriften på et massesammenstød og et løb, der kønsløst ville blive kørt til ende under safety car, men det skete ikke. Alverdens forskellige racelinjer kom i brug, og de fleste kørere holdt sjældent samme position i mere end en omgang. Der blev kæmpet helt til det ternede flag, inden Kenneth Jensen kunne tage løbssejren.

OK Mobil 1 Legend Car Cup
Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 16/09/23 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •