Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Når teknikken driller.

Legends Car Cup 
24/08/23 

Legends Car CupForventningerne var høje da Kevin Verner og ARTS stillede op til GP Danmark på Jyllandsringen. Men igen var der lidt teknik på den nye bil som drillede og lige skulle tilpasses, så resultatet blev ikke lige så godt som det kunne have været
 

Efter træningen så alting også fint ud. I kvalifikationen viste Kevin også den styrke han har vist hele sæsonen. Som tidligere var han den hurtigste og skulle starte som nummer tyve, som man gør i klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens første løb startede godt og Kevin fik kørt sig frem i feltet, men så begyndte teknikken at drille. Når Kevin slap speederen ville motoren ikke gå ned i omdrejninger. Det viste sig, efter løbet, at speeder kablet satte sig fast. Kevin kom dog i mål som nummer seks.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb skulle der hentes en del placeringer og igen kæmpede Kevin sig op gennem feltet. Som i weekendens første løb var den gal igen med speederen og igen ville motoren ikke gå ned i omdrejninger. Kevin sluttede dog stadig som nummer tre i løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Inden finaleløbet blev fejlen ordnet og det viste sig faktisk at være en anden fejl på kablet. Efter en start lidt nede i feltet kæmpede Kevin sig frem og med en bil som nu var i orden kørte han sig frem til sejr.

Næste gang Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg skal på asfalten igen bliver til Night Race den 15.-16. september på Padborg.

Steen Selch


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 20/08/23 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  •