Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Jan Magnussen vil udbygge TCR-føring i Night Race på Padborg Park

TCR Denmark 
15/09/23 

TCR DenmarkDen danske Cupra-kører vil den kommende weekend styrke sin mesterskabsføring i TCR Denmark, hvor kun ét point skiller ham fra den nærmeste konkurrent.
 


(Foto: Stump Photo)

Kampen intensiveres i TCR Denmark, hvor der nu resterer to afdelinger af 2023-sæsonen. Dette sætter tingene på spidsen for Jan Magnussen, som går ind til årets næstsidste afdeling på Padborg Park med en spinkel føring i mesterskabet. Den danske racerkører, som har tre danske mesterskaber på sit CV, er nemlig kun ét point foran sin nærmeste konkurrent.


(Foto: Stump Photo)

Stillingen har sjældent været så tæt på dette tidspunkt af sæsonen, hvor de fem bedst placerede kørere i mesterskabet adskilles af blot 21 point. Da vinderen af hvert af weekendens tre løb tildeles 25 point, er mesterskabet med andre ord stadig åbent for en stor del af feltet. At denne weekend desuden byder på sæsonens eneste ’Night Race’ med ræs efter mørkets frembrud, gør kun det hele endnu mere spændende.


(Foto: Stump Photo)

– Det er på alle måder fedt, at det hele er så tæt nu. Som kører betyder det, at man både har alt at vinde og alt at tabe, og for tilskuerne betyder det, at man kan forvente nogle ekstra intense og dramatiske ræs fra nu af. For os handler denne weekend om at maksimere antallet af point, så vi kan komme i en så god position som muligt inden sæsonfinalen. Vi fører mesterskabet, men med så få point ned til konkurrenterne er stillingen reelt nulstillet. Det bliver en blanding af at komme sikkert gennem løbene, da der overhovedet ikke er råd til at gå glip af point – og samtidig skal der kæmpes for at bevare føringen, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: Stump Photo)

Jan Magnussen stiller op til sjette afdeling af TCR Denmark med sit faste hold, svenske Auto Lounge Racing, i sin Cupra Leon Competición. Weekenden blev skudt i gang med træning og kvalifikation fredag den 15. september, mens alle tre heats, inklusive den afgørende finale, afvikles lørdag den 16. september. Alle løb transmitteres live på DR2, DR.dk samt på DRTV-appen fra klokken 13.00 og 19.00.


(Foto: Stump Photo)


TCR DENMARK NIGHT RACE
TIDSPLAN – PADBORG PARK


Fredag d. 15. september
08.25 – Practice #1 (20 min)
11.10 – Practice #2 (20 min)
14.05 – Qualifying (20 min)

Lørdag d. 16. september
13.05 – RACE #1 (15 min + 1 lap)
19.10 – RACE #2 (15 min + 1 lap)
20.00 – RACE #3 (15 min + 1 lap)

LIVESTREAMING


(Foto: Stump Photo)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Padborg Park
  • 16/09/23 - Padborg Park - TCR Denmark
  •