Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kørere til 24H Dubai og 6H Abu Dhabi

Job & handel 
13/09/23 


 

Kørere søges til 24H Dubai og 6H Abu Dhabi

Sally Racing søger kørere til 24 timers løbet i Dubai d. 12-13-14 Januar 2024 og 6 timers løbet i Abu Dhabi d. 19-20-21 Januar 2024. løbene har en helt fantastisk oplevelse med en hyggelig og rolig atmosfære på banerne.

Bilerne vi deltager med, vil være vores trofaste og hurtige Cupra TCR DSG. Vi sørger for alt grejet bliver sendt afsted og ankommer til banerne, vi har mekanikere, tank personale, stor reservedels pakke, fuld forplejning på banen, vi kan også sørger for rejse og hotel,

På 24 timers løbet vil der være 4 kørere pr. bil, der vil være 6,5 times træning på banen inden løbets start, der vil være mulighed for at tilkøbe op til 6 x 2 timers test pas på banen i dagene op til.

På 6 timers løb i Abu Dhabi vil der være 3 kørere pr. bil, der vil være 5,5 times træning på banen inden løbets start, der vil være mulighed for at tilkøbe 5 timers ekstra træning på banen dagene op til.

For at turen skal blive til noget har vi brug for tilmelding senest 13-10-2023, da container og alt grejes skal sendes afsted i god tid.

Se mere om teamet, på www.sallyracing.dk
Se mere om løbene på www.24hseries.com

For interesse eller mere info kontakt Martin Sally på tlf. 22486055 – mail: msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.