Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Nicklas Nielsen og Ferrari tæt på podiet i VM-løb på Fuji

FIA WEC 
11/09/23 

World Endurance ChampionshipNicklas Nielsen og teamkammeraterne fra Ferraris Hypercar-team sluttede på en fjerdeplads i sjette afdeling af FIA World Endurance Championship, som blev afviklet på Fuji søndag.
 


(Foto: Ferrari Media)

Det blev som forventet et udfordrende ræs for Nicklas Nielsen, Antonio Fuoco og Miguel Molina, som stillede op til sjette afdeling af VM-serien på Fuji den forgangne weekend – hvilket var debut for den nye Ferrari 499P på den japanske racerbane. Trekløveret sluttede på en fjerdeplads efter det seks timer lange løb, hvor det trods fuld udnyttelse af bilens potentiale ikke var muligt at gentage sommerens podieplacering på Monza.


(Foto: Ferrari Media)

– Miguel (Molina, red.) kom rigtig godt fra start og var hurtigt helt fremme på en andenplads. Alle stints forløb perfekt, teamet leverede som altid en stærk indsats i pitlane, og vi forsøgte nogle strategiske ting undervejs. Alligevel var en fjerdeplads det bedste, vi kunne opnå i dag. Vi må hjem og analysere på tingene og så håber på at vende stærkere tilbage i Bahrain, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Syvende og sidste afdeling af 2023-udgaven af FIA World Endurance Championship afvikles på Bahrain International Circuit den 2.-4. november. Inden da skal Nicklas Nielsen i kamp med danske Formula Racing, når Ferrari-teamet stiller op til fjerde afdeling af European Le Mans Series den 22.-24. september på Spa-Francorchamps.


(Foto: Ferrari Media)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Fuji
  • 10/09/23 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •