Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Normann gjorde rent bord på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

05/09/23 

DEC - Danish Endurance ChampionshipFrederik Normann og hans BMW M3 E46 var urørlige, da Danish Endurance Championship var tilbage på Ring Djursland i weekenden.
 


(Foto: Grippo)

Med to gange pole position og to sejre var der ikke meget tilbage at komme efter for den midtjyske racerkører. Weekenden på Ring Djursland gik helt og aldeles efter planen uden undtagelser:

- Det er jo det, vi alle sammen kommer her for, men at det lykkedes at vinde begge løb var lidt specielt, siger Frederik Normann, som fandt formlen til succes ved sit sidste besøg på banen:

- I starten af året bøvlede jeg lidt med at få bilen til at køre stærkt nok, og der fandt vi løsningen om lørdagen heroppe. Men skæbnen ville, at min kæreste fødte vores søn samme nat, så jeg havde andet at se til, da de andre kørte løbet om søndagen, griner han.


(Foto: Grippo)

- Jeg kørte med samme opsætning på Jyllandsringen for to uger siden og konstaterede, at den vist virkede efter planen, men der fik jeg ødelagt en bærearm. Den nåede vi også at få repareret og forbedret, så denne weekend har bare været én stor succes og et bevis på at hårdt arbejde betaler sig.

Med det maksimale antal point i rygsækken efter weekendens pokalhøst ligger Frederik Normann nu på andenpladsen i Danish Endurance Championship's klasse 3. Førstepladsen er inden for rækkevidde, men det vil kræve stærke resultater og en smule held for at den er hjemme.

Der er blot to uger til næste afdeling køres i forbindelse med Night Race på Padborg Park.

Normann Racing

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 03/09/23 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •