Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Formula Racing udgik fra European Le Mans Series i Spanien

ELMS 
27/08/23 

Efter at have domineret den første del af tredje afdeling af European Le Mans Series på MotorLand Aragón lørdag aften måtte Formula Racing forlade kampen.
 


(Foto: Xynamic)

Det startede stærkt, men sluttede skidt for Formula Racing, som udgik fra tredje afdeling af European Le Mans Series på MotorLand Aragón lørdag aften. Efter at have taget føringen og domineret GTE-klassen frem til første pitstop, fik Johnny Laursen nærkontakt med en LMP2-bil og ramte betonvæggen på den spanske racerbane. Skaderne på den danske Ferrari 488 GTE var så omfattende, at holdet måtte trække sig fra løbet.


(Foto: Xynamic)

– Johnny (Laursen, red.) lavede en stærk kvalifikation og startede fra en andenplads i løbet, hvor han på anden omgang tog føringen. Vores forberedelser viste sig igen at give pote, vi havde god fart denne weekend og var med i kampen om sejren, men vi tager desværre fra Spanien uden point. Det vigtigste er, at Johnny ikke kom noget til i crashet, og vi ser nu fremad mod næste afdeling i Belgien i næste måned, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


(Foto: Xynamic)

– Jeg kom ind i noget trafik på min udeomgang efter vores første pitstop og fik kontakt med en LMP2-bil, hvilket sendte os begge to væggen. Hamrende ærgerligt. Vi havde god fart denne weekend, men for at sikre et godt resultat skal du først og fremmest gennemføre løbet, og dét lykkedes ikke for os i dag. Stærk indsats af hele holdet. Vi vender tilbage endnu stærkere, lyder det fra Johnny Laursen.


(Foto: Xynamic)

Næste opgave for Formula Racings ELMS-hold, Nicklas Nielsen, Conrad Laursen og Johnny Laursen, er fjerde afdeling af European Le Mans Series, som afvikles den 22.-24. september på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps.


(Foto: Xynamic)
Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  • Johnny Laursen
  • Nicklas Nielsen
  • Formula Racing
  • Motorland Aragón
  • 26/08/23 - Motorland Aragón - ELMS
  •