Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - 2 x SEAT Ibiza SC Cupra 1,8 TSI

Job & handel 
21/08/23 

 
 
 

SOLGT- 2 x SEAT Ibiza SC Cupra 1,8 TSI

Bilerne har deltaget (og vundet) mange løb i SuperCup og passer perfekt til SuperCup og med en mindre justering også til DEC mv. De kan også ombygges til rally eller andet hvis man hellere vil det.

Begge biler er bygget efter alle kunstens regler og der er ikke sparet på noget som helst i opbygningen eller vedligeholdelsen af disse biler.

Der er en masse reservedele som kan sælges med bilerne, her i blandt ekstra motorer, gearkasser, støbeforme til kofangere, mange fælge osv. osv.
Ca. 8 helpaller i reservedele + det løse.

Så her kan man komme i gang med et team på en nem og billig måde og samtidig er de er billige i drift.

SOLGT

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.