Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

TCR Denmark: Jan Magnussen vil tage revanche på FDM Jyllandsringen

TCR Denmark 
18/08/23 

TCR DenmarkEfter et skuffende byløb i København er Jan Magnussen sulten efter at generobre føringen i TCR Denmark, når femte afdeling går løs til Grand Prix Danmark denne weekend.
 


(Foto: Stump Photo)

Jan Magnussen kom til Copenhagen Historic Grand Prix med en føring i TCR Denmark, men måtte forlade den københavnske bybane på en foreløbig femteplads. Så hurtigt kan det gå i den danske standardvognsserie, hvor konkurrencen er hård og stillingen tæt. Den 50-årige racerkører er dog stadig blandt favoritterne til den eftertragtede titel, for med tre afdelinger tilbage af 2023-sæsonen er de fem øverste på listen adskilt med blot fem point.


(Foto: Mikkel Wangaa)

– Mesterskabet er jo nærmest nulstillet efter København, hvilket både betyder, at alt er muligt, men også, at kampen kun bliver endnu hårdere herfra. Der skal med andre ord kæmpes igennem, og der bliver mindre og mindre plads til fejltagelser. Når dét er sagt, så ser jeg virkelig frem til weekenden, for Grand Prix Danmark er jo en klassiker på den danske motorsportskalender, og de senere år har der vist sig flere og flere publikummer, hvilket jo er fantastisk. Serien gør et stort arbejde for at tiltrække fans, både live og på TV, hvilket kun gør det endnu mere prestigefyldt at vinde Grand Prix Danmark-pokalen, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: Stump Photo)

Jan Magnussen stiller op til femte afdeling af TCR Denmark med sit faste hold, svenske Auto Lounge Racing, i sin Cupra Leon Competición. Grand Prix Danmark blev skudt i gang med træning fredag den 18. august og efterfølges af endnu en træning samt kvalifikation lørdag den 19. august. Første og andet heat samt det afgørende finaleheat afvikles søndag den 20. august. Alle løb transmitteres live på DR1, DR.dk samt på DRTV-appen fra klokken 12.20 og 14.20.


(Foto: Stump Photo)

TCR Denmark Grand Prix Danmark
Tidsplan – FDM Jyllandsringen

Fredag den 18. august
15.30 – Træning #1 (20 min)

Lørdag den 19. august
09.35 – Træning #2 (20 min)
13.10 – Kvalifikation (20 min)

Søndag den 20. august
12.25 – Løb #1 (15 min + 1 omg)
14.30 – Løb #2 (15 min + 1 omg)
15.20 – Løb #3 (15 min + 1 omg)

Livestreaming på DR1, DR.dk samt på DRTV-appen fra klokken 12.20 og 14.20

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/23 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •