Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Martin Andersen kommer (alligevel) til TCR Denmark

TCR Denmark 
14/08/23 

TCR DenmarkEfter at have gjort sig som tysk mester i TCR i 2022 og vice TCR Denmark mester i 2020, vender Martin Andersen nu snuden hjemad for at konkurrere med det i forvejen enormt tætte felt i TCR Denmark.
 

Indtil videre har vi kørt 12 heats, med i alt 7 vindere, så det skal blive spændende om Martin skal til at blande sig i toppen som ottende vinder i år.

Martin Andersen har planer om at køre de sidste løb i serien, hvilket giver god mening for både ham selv og sponsorer. Martin har tidligere fortalt, at han glædede sig til at komme tilbage og køre på dansk jord, efter at have kørt i udlandet i nogle år.

“Det giver bare rigtig god mening, at køre de sidste afdelinger af TCR Denmark - både for mig personligt og for mine sponsorer, hvoraf mange af dem kommer fra midtjylland, hvor løbene finder sted,” fortæller Martin Andersen og fortsætter, “jeg vil gerne kunne give lidt tilbage til dem og desuden savner jeg bare at sidde i en racerbil, hvilket jeg ikke har gjort siden maj.”

Abstinenserne kan man kun forestille sig er store hos Martin, efter lang tid uden race og hvis planen fra tidligere holder stik, så sigter han efter topplaceringerne endnu en gang. Han skal køre for Michael Outzen, og fortæller om sin første testdag hos dem: “Det har fungeret rigtig godt med teamet og mekanikerne, så det lover rigtig godt til de sidste afdelinger der skal køres.”

Det bliver i hvert fald spændende om Martin Andersen, der kommer til start noget senere end sine konkurrenter, kan finde fart nok til at følge med de hårde drenge i feltet. Det er nemlig ikke hvem som helst han skal op i mod, og i et indtil videre meget tæt mesterskab, bliver det ikke verdens nemmeste opgave for Martin, der dog er fortrøstningsfuld forud for udfordringen.

Følg med live på DR søndag den 20. august

12.20: Heat 1 streames live på DRTV App og på www.drtv.dk

14.20: Heat 2 og 3 sendes live på DR1 og streames live på DRTV App, på www.drtv.dk

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/23 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •