Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Frid og Neumann uheldige

FR 2000 DK 
27/04/03 

Formula Renault 2000 DanmarkGrand Prix Tours Racings to Formel Renault debutanter, Joakim Frid og Jan Neumann, imponerede under kvalifikationen med topplaceringer, men var uheldige under weekendens to løb.
 

Jan Neumann, der startede suverænt fra anden startposition til weekendens første Formel Renault heat, lørdag, blev ramt af en anden bil og måtte udgå allerede efter tre omgange, mens Joakim Frid sluttede sit debutløb med en pæn syvendeplads. I søndagens løb forsvarede Frid sin fornemme anden startposition suverænt. Han kæmpede hårdt, for at holde placeringerne, men en sivepunktering betød, at den svenske debutant umuligt kunne holde konkurrenterne bag sig. Jan Neumann var også uheldig og sluttede sidst i heat 2.

Trods uheldene er der masser af optimisme hos Grand Prix Tours Racing.

- Der er potentiale og noget at bygge videre på. Det er klart at begge kørere skal vænne sig til Formel Renaulterne og de har ikke haft mulighed for at teste ret meget forud for løbene. I tidtagningerne viste de begge, at de kan være med helt fremme i feltet. Joakim Frid kæmpede godt i starten af heat 2, men der var ikke meget han kunne gøre, når et dæk punkterede. Begge kørere var uheldige, men det er tydeligt, at der er noget at arbejde videre med. Alt i alt er vi tilfredse, siger teamchef for Grand Prix Tours Racing Dan Suensson.

GPT Racing


Læs mere om:
  • Jan Neumann
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  •