Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Topplacering blev Gravlunds højdepunkt på Zandvoort

Eurocup-3 
17/07/23 

Sebastian Gravlund sikrede en topplacering i Eurocup3's rookiemesterskab, men tekniske udfordringer bremsede yderligere avancement på den hollandske Formel 1-bane.
 

Fra ottende startposition viste den københavnske formelkører ellers sit talent frem på en regnvåd hollandsk bane, da han efter kontakt med en konkurrent faldt helt tilbage på 17. pladsen. Herfra kørte han sig under svære vejrforhold frem til syvendepladsen og sikrede sig samtidig tredjepladsen blandt rookie-kørerne.

- Det er aldrig optimalt at være involveret i et sammenstød og falde tilbage i feltet, men når det så er sagt, så var det fedt at køre frem igen og slutte på et fornuftigt resultat, fortæller Sebastian Gravlund, som dermed var mere end motiveret for at lave et godt resultat i både kvalifikation til race 2 - og i selve løbet.

Sådan skulle det imidlertid ikke gå. Kvalifikationsopsætningen fungerede slet ikke for den hurtige dansker, der satte langsommeste omgangstid. Så er det til gengæld godt, at overhalinger er en anden af styrkerne.

Men ét uheld kommer sjældent alene. På vej ud på startgridden til weekendens andet løb begynder bilen at sætte ud, og det står hurtigt klart at benzinpumpen er defekt. Derfor kunne Sebastian parkere bilen og se til, mens konkurrenterne udkæmpede slaget på racerbanen.

- Jeg er tom for ord, for at være ærlig. Det gik så godt i træningerne, den første kvalifikation og i det første løb, og så vendte det bare 180 grader. Det er jeg bare træt af, siger Gravlund, som nu kan holde to måneders sommerferie fra Eurocup3, der vender til Spanien i slutningen af september måned.

Inden da stiller Sebastian op til et DM-løb for gearkarts i august måned, og hertil er forberedelserne allerede godt i gang.

Første løb med en flot opkørsel gennem feltet kan ses her:

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  • Zandvoort
  • 16/07/23 - Zandvoort - Eurocup-3
  •