Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Igen på podiet: Frederik Schandorff sikrede IMSA-trofæ i Canada

IMSA 
11/07/23 

Stærkt IMSA-ræs for Frederik Schandorff og Brendan Iribe, som sluttede på en andenplads i GTD-klassen på Canadian Tire Motorsport Park.
 


(Foto: Inception Racing)

Efter en række løb med slutresultater uden for top-tre lykkedes det endelig for Frederik Schandorff og Brendan Iribe at sikre en ny podieplacering i sjette afdeling af det amerikanske sportsvognsmesterskab for GTD-biler, som blev afviklet på Canadian Tire Motorsport Park søndag aften dansk tid.


(Foto: Inception Racing)

Andenpladsen på den tidligere canadiske Formel 1-bane betyder, at Schandorff og Iribe rykker tættere på toppen i mesterskabsstillingen, hvor de efter et svært ræs i sekstimersløbet på Watkins Glen i juni tabte terræn til de førende og dumpede ned på en fjerdeplads.


(Foto: Inception Racing)

– Det var et megafedt løb, hvor det primært handlede om strategi. Canadian Tire Motorsport Park har et layout, som gør det svært at overhale, og derfor handlede det om timing fra start til slut. Ved at fuelsave (spare brændstof, red.) og pitte på de rigtige tidspunkter lykkedes det os at køre os op fra en ottendeplads på startgridden og være med helt fremme, og en andenplads er absolut godkendt. Teamet har virkelig hungret efter at komme på podiet, så det giver et frisk boost at kunne tage en pokal med hjem. Vi holder stadig en fjerdeplads i mesterskabet, men har nu rykket os tættere på toppen, så generelt har det været en stærk weekend, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Inception Racing)

Næste opgave for Inception Racing er allerede om inden to uger, hvor det går løs med syvende afdeling af IMSA-mesterskabet for GTD-biler på Lime Rock Park i Connecticut. Inden da skal Frederik Schandorff dog i aktion med japanske Car Guy Racing, når anden afdeling af European Le Mans Series afvikles på franske Paul Ricard den kommende weekend, 14.-16. juli.


(Foto: Inception Racing)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Mosport Park
  • 09/07/23 - Mosport Park - IMSA
  •