Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Femteplads til Michael Christensen på Monza

FIA WEC 
10/07/23 

World Endurance ChampionshipMichael Christensen og Porsche teamet leverede søndag et perfekt løb på Monza, men det rakte alligevel kun til en femteplads. Resultatet afspejlede det nuværende niveau for Porsches nye Porsche 963, der stiller til start i hypercar-klassen for de hurtigste biler.
 

Michael Christensen startede løbet fra ottende startposition, da det seks timer lange løb blev sat i gang. Herfra leverede Christensen en stærk præstation og kørte et triplestint på næsten tre timer, hvilket bragte bilen frem til en andenplads undervejs. 13 biler var til start i hypercar-klassen og på de tæt pakkede tribuner blev tilskuerne vidner til en tæt fight mellem Toyota, Ferrari, Peugeot og Porsche. Strategierne blev hurtigt delt, men i det lange løb kunne Porsche ikke holde trit med konkurrenterne. Men god strategi og stærke præstationer sikrede Christensens Porsche en femteplads, hvilket var den bedst placerede Porsche af de ialt 4 Porscher der var til start.

"Der var desværre ikke så meget mere vi kunne gøre" fortalte Michael Christensen efter løbet. "Vi kørte et rigtig godt løb og som løbet udviklede sig, så var femtepladsen det optimale resultat. Det var svært, at gøre meget mere end det vi gjorde, så vi må bare indrømme, at vi fortsat mangler lidt i forhold til konkurrenterne. Men en femteplads er ikke det vi stræber efter, så vi må bare fortsætte med at arbejde hårdt og så håber jeg, vi tager endnu et skridt tættere på konkurrenterne til næste afdeling."

Næste afdeling af VM afvikles på Fuji i Japan den 8. september.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Monza
  • 09/07/23 - Monza - FIA WEC - FIA VM
  •