Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Stærkt comeback: Magnussen generobrede TCR-føringen på Falkenberg

TCR Denmark 
10/07/23 

TCR DenmarkJan Magnussen dominerer igen TCR Denmark efter en suveræn weekend på Falkenberg Raceway, hvor Cupra-køreren sikrede sæsonens anden finalesejr.
 


(Foto: Stump Photo)

Efter en katastrofal weekend på Ring Djursland i sidste måned gjorde Jan Magnussen stærkt comeback i tredje afdeling af TCR Denmark, som blev afviklet på svenske Falkenberg Raceway den forgangne weekend. Her sluttede den erfarne Cupra-kører fra Auto Lounge Racing nemlig alle tre heats i top-tre – og sikrede ikke mindst en sejr i den afgørende finale.


(Foto: Stump Photo)

Med weekendens resultat har Jan Magnussen vundet to ud af sæsonens foreløbige tre afdelinger og er nu tilbage i føringen i det danske TCR-mesterskab. Med 149 point har racerkøreren otte points forspring til tyske Mike Halder og yderligere fire point til sin svenske teamkammerat, Kevin Engman. Inden weekendens tre løb holdt Jan Magnussen en fjerdeplads i mesterskabet, så præstationen i Sverige var absolut afgørende.


(Foto: Stump Photo)

– Det har været en perfekt weekend! Fantastisk at tage endnu en sejr med hjem, og endda med point til nok til at igen at overtage føringen i mesterskabet. Vi havde en rigtig god bil denne weekend, og teamet leverede en suveræn indsats. Nu kan vi tage topmotiverede videre til København i næste måned, også selv om vi ved, at det bestemt ikke bliver nemt at bevare mesterskabsføringen. Vi er kun nogle få point foran, og konkurrencen er som altid hård i TCR-serien, så det gælder om at bevare niveauet og bære vores performance videre. Kæmpe tak til hele holdet for en optimal weekend på en fed bane, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: Stump Photo)

Næste afdeling af TCR Denmark afvikles i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix den 4.-6. august. Jan Magnussen skal dog allerede i aktion igen den kommende weekend, hvor han sammen med GMB Motorsport stiller op til tredje afdeling af Michelin Le Mans Cup på Paul Ricard i Frankrig.

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Auto Lounge Racing
  • Falkenberg
  • 09/07/23 - Falkenberg - TCR Denmark
  •