Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula 2

Frederik Vesti vinder sprintløbet på Silverstone

FIA Formula 2 
08/07/23 

Frederik Vesti tog sin tredje sejr i år, da han førte fra start til mål, i et vådt Sprintløb på Silverstone. Vesti sluttede med godt 13 sekunder til Théo Pourchaire på andenpladsen. Næsten 6 efter, kom Jack Doohan, fulgt af Oliver Bearman.
 

Løbet blev startet ved rullende start, med Frederik Vesti i front. Fra start kunne han trække fra de andre kørere, men løbet blev tidligt afbrudt af safetycar, efter et par kollisioner længere nede i feltet. Da safetycar forlod banen, kunne Vesti igen trække fra, og hold sig i front resten af løbet.

Frederik Vesti:
"At kunne vinde Sprint løbet her på Silverstone, er godt ovenpå P10 i går. Vi startede selvfølgelig fra pole i dag, så det var dejligt at kunne konvertere det til en sejr. Det gav vigtige point til mesterskabet, og giver en masse selvtillid til i morgen, hvor jeg forhåbentlig kan kæmpe mig op gennem feltet fra P10."

Med yderligere 10 point, fører Frederik Vesti nu med en 21 point margin til Théo Pourchaire.

fiaformula2.com


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Silverstone
  • 09/07/23 - Silverstone - FIA Formula 2
  •