Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Ulrik Linnemann tilbage i toppen af Europamesterskabet

Rallycross 
05/07/23 

Ulrik Linnemann imponerede med sin stærke præstation ved den svenske afdeling af Europamesterskabet i Rallycross. Som den eneste danske repræsentant, konkurrerede Linnemann mod nogle af Europas bedste kørere, og sikrede sig efter en hård start på sæsonen sin første podieplads.
 


(Foto: Linnemann Promotion)

Ulrik kørte i det anerkendte svenske team Hedströms Motorsport i en VW Polo til 4. afdeling af Europamesterskabet i Höljes i Sverige, som også er kendt som ’The Magic Weekend’. Til trods for udfordringer undervejs, formåede Linnemann med sine evner til at tilpasse sig skiftende vejrforhold at opnå sin første podieplads i denne sæson, mellem de 24 kørere fra 10 forskellige lande, der deltog i det prestigefyldte mesterskabsløb.


(Foto: Linnemann Promotion)

Løbet startede med en imponerende 6. hurtigste tid i det første heat. På trods af en uheldig punktering i det andet heat, hvor Ulrik førte løbet, gav han ikke op og fortsatte med at kæmpe for at komme tilbage i konkurrencen. Med en 7. hurtigste tid i det tredje heat og en 8. hurtigste tid i det fjerde heat, formåede Linnemann at sikre sin position i feltet og endte samlet som nummer otte inden semifinalerne. I semifinalen viste den danske kører igen sin styrke ved at sikre sig en fornem andenplads foran den mesterskabsførende belgier Enzo Ide. Dette kvalificerede ham til finalen blandt de seks bedste kørere. Ulrik Linnemann blev overrasket, da han fra 4. startposition tog føringen i finalen fra første sving. Han bevarede føringen i to omgange, men blev påkørt af en konkurrent, og krydsede til sidst målstregen på en imponerende tredjeplads.


(Foto: Linnemann Promotion)

Ulrik udtrykte sin glæde over præstationen og udtalte: "Det var en utrolig udfordrende weekend med skiftende vejrforhold, men jeg er stolt over, hvordan jeg formåede at tilpasse mig og præstere på banen. At kæmpe mod nogle af Europas bedste kørere og opnå en podieplads i finalen føles fantastisk. Det er et bevis på, at hårdt arbejde og dedikation virkelig betaler sig."


(Foto: Linnemann Promotion)


(Foto: Linnemann Promotion)

Ulrik Linnemanns tilbagevenden i toppen af Europamesterskabet i Rallycross vidner om hans talent, ukuelige kampvilje og evne til at levere resultater på det højeste niveau. Den store optur har givet blod på tanden, og Ulrik arbejder derfor fortsat på at komme til start ved næste afdeling af mesterskabet i Belgien den 5-6. august.


(Foto: Linnemann Promotion)

Linnemann Promotion


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •