Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Sebastian Øgaard sigter efter sejr på 'Temple of Speed'

Eurocup-3 
09/06/23 

Efter et podie i anden afdeling er Sebastian Øgaard på jagt efter sæsonens første sejr, når det går løs med tredje afdeling af Eurocup-3 på Monza den kommende weekend.
 


(Foto: Dutch Photo Agency)

Der er store ambitioner hos Sebastian Øgaard, når han den kommende weekend stiller op til tredje afdeling af juniormesterskabet Eurocup-3 sammen med MP Motorsport. Efter at have sikret sæsonens første podieresultat i Spanien for to uger siden, er det danske formeltalent på jagt efter den første sejr, når det går løs på Monza. Den italienske Formel 1-bane kaldes også for 'Temple of Speed' på grund af sine hurtige langsider, og dét er noget, som Øgaard godt kan lide.


(Foto: Dutch Photo Agency)

– Monza er helt klart en af mine favoritter på kalenderen. Jeg har kørt nogle succesfulde Formel 4-løb på Monza og føler, at jeg kender banen ret godt. De mange langsider gør det til en bane, hvor du ikke så nemt kan stikke af fra konkurrenterne, og det giver nogle ret tætte og fede kampe. Hvis blot du sørger for at holde i top-fem, har du en god chance for at vinde løbet. Generelt handler det fortsat om at maksimere muligheden for point, som jo i sidste ende tæller i mesterskabet. Men jeg håber og tror, at vi denne weekend er i stand til at finde det sidste, vi mangler til at sikre en løbssejr, lyder det fra Sebastian Øgaard.


(Foto: Dutch Photo Agency)

Anden afdeling af 2023-udgaven af Eurocup-3 begynder med træning, kvalifikation fredag den 9. juni, mens weekendens to ræs finder sted lørdag den 10. juni og søndag den 11. juni. Løbene kan streames på Eurocup 3 seriens eget website.


(Foto: Dutch Photo Agency)


EUROCUP-3
TIDSPLAN – MONZA


Fredag d. 9. juni
09.00 – Practice #1 (40 min)
10.45 – Practice #2 (40 min)
14.30 – Qualifying #1 (20 min)
17.25 – Qualifying #1 (20 min)

Lørdag d. 10. juni
09.47 – RACE #1 (30 min + 1 omg)

Søndag d. 11. juni
08.57 – RACE #2 (30 min + 1 omg)

Følg med LIVE hos Eurocup-3

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Sebastian Øgaard
  • Monza
  • 11/06/23 - Monza - Eurocup-3
  •