Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Mere udvikling i vente i weekenden

Formel 4 DK 
30/05/23 

Formula 4 DKSTEP Motorsport og Victor T. Nielsen gør klar til endnu en svensk løbsweekend, når Formel 4-feltet kører tredje afdeling af mesterskabet på Gelleråsen Arena.
 

På en racerbane, der er stort set ukendt land for den nordjyske racerkører, gælder det i weekenden om at sigte højt og få gode resultater med hjem til mesterskabet. Optakten har ikke været optimal, men ikke desto mindre er troen på gode resultater stor:

- Vi havde mulighed for én testdag på Gelleråsen, og der kæmpede vi med et elektrisk problem på bilen. Det var selvfølgelig positivt at fejlen ikke opstod under en løbsweekend, men Victor fik ikke den træning på banen, som vi havde håbet, fortæller teamchef Morten Dons, der efter Anderstorp-weekenden ikke ser den manglende træning som et problem:

- Der var ingen træningsmuligheder på Anderstorp, og her var Victor hurtigt oppe i fart på banen, så jeg ved at han kan gøre det samme på Gelleråsen. Vi kommer velforberedte til banen, og jeg ved at Victor er opsat på at levere et godt resultat som vi kan gå til sommerferie på.


(Foto: Grippo)

Den 2,350 kilometer lange Gelleråsen minder en smule om de danske baner, men svingene er både længere og hurtigere. Det er sund træning for de unge kørere, og Morten Dons glæder sig til at se effekten af de to udlandsture, når sæsonen fortsætter i Danmark:

- Jeg ved fra min egen aktive karriere, at de danske baner blev lettere at mestre, når først jeg havde været ude på nogle af de hurtigere og sværere baner i udlandet. Det er virkelig godt for kørernes udvikling at komme ud og prøve noget andet, og det bliver spændende at se niveauet når vi kommer tilbage til Danmark.

Løbene køres ligesom på Anderstorp sammen med det svenske Formula Nordic-felt. Det betyder, at der er op mod 25 kørere til start i feltet, når Gelleråsloppet afholdes i weekenden.

STEP Sports Management


Læs mere om:
  • Victor T. Nielsen
  • STEP Sports Management
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  • 05/06/23 - Gelleråsen(Karlskoga) - Formel 4 DK
  •