Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Træf

Sports Cars Event 2023

Træf 
27/05/23 

For et par weekender siden "landede" Sports Car Event i Beldringe Flyveplads... Ups nåh nej, det hedder jo "H.C. Andersen International Airport" !!
 


(Foto: Motorsporten.dk)

En herlig solskins lørdag med masser af tilskuere og forhåbningsfulde co-piloter.
Der blev virkelig kørt penge ind til et godt formål og der var masser af smil fra de heldige som havde fået deres "livs køretur" i en speciel bil.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ud over de hurtige biler på banen var der masser af flotte, sjældne og oldtimere i Beldringe. Jeg blev ikke klar over om det var et klubarrangement... men der var udstillet mange flotte biler:
Renault Alpine, Opel GT, Ford Anglia, flere Ford Mustang, et par Hot Rods, Ferrari 246 Dino, Opel Commodore og mange, mange flere.


(Foto: Motorsporten.dk)

En tur rundt på parkeringspladsen viste også en del spændende biler. En supergod oplevelse med mange mennesker, hygge, glæde og en stor pose penge til velgørenhed.
Værd at støtte op om og det gjorde heldigvis rigtigt mange.


(Foto: Motorsporten.dk)


(Foto: Motorsporten.dk)
Them