Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Sebastian Øgaard fortsætter kampen på MotorLand Aragón

Eurocup-3 
26/05/23 

Efter en lovende start på debutudgaven af Eurocup-3 ser Sebastian Øgaard frem til anden afdeling, som afvikles på spanske MotorLand Aragón i pinsen.
 


(Foto: Dutch Photo Agency)

Trods tekniske vanskeligheder under kvalifikationen lykkedes alligevel for Sebastian Øgaard at komme fra første afdeling af det nye Eurocup-3 med solide mesterskabspoint i bagagen. Det 19-årige danske formeltalent viste nemlig god fart i de to løb på Spa-Francorchamps og ser derfor frem til at genoptage udfordringen med sit team, MP Motorsport, når anden afdeling af juniormesterskabet afvikles den 27.-28. maj på MotorLand Aragón i Spanien.


(Foto: Dutch Photo Agency)

– Jeg håber på en weekend, hvor vi kan undgå udfordringerne fra Spa-Francorchamps, men til gengæld bære den gode fart videre. Vi har et langt mesterskab foran os, så vi er absolut stadig positive og føler, at vi er med i kampen. Jeg har gode erfaringer med MotorLand, hvor jeg tidligere hare sikret mig et Formel 4-podie, så jeg ser frem til weekenden, lyder det fra Sebastian Øgaard.


(Foto: Dutch Photo Agency)

Anden afdeling af 2023-udgaven af Eurocup-3 begynder med træning, kvalifikation samt første ræs lørdag den 27. maj, mens weekendens andet og sidste ræs finder sted søndag den 28. maj. Løbene kan streames på seriens eget website.


EUROCUP-3
TIDSPLAN – MOTORLAND ARAGON


Lørdag d. 27. maj
09.50 – Practice #1 (40 min)
12.20 – Practice #2 (40 min)
15.10 – Qualifying #1 (20 min)
17.30 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Søndag d. 28 maj
09.45 – Qualifying #2 (20 min)
13.00 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

Følg med LIVE: EUROCUP-3 RACE #1 - EUROCUP-3 RACE #2


(Foto: Dutch Photo Agency)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Sebastian Øgaard
  • Motorland Aragón
  • 28/05/23 - Motorland Aragón - Eurocup-3
  •