Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh: ”Stor ros til arrangørerne”

DM Rally 
26/05/23 

Ib Kragh er sammen med Karsten Isaksen klar til at deltage i anden afdeling af Dansk Super Rally. Det er Rally Vestsjælland, som i pinsen køres med Kalundborg og Omegns Motorklub og Slagelse Auto Sport som arrangører.
 

”Der skal lyde stor ros til arrangørerne,” siger rallyveteranen fra Juelsminde. ”Det er en ny måde at gøre tingene på, hvor to klubber går sammen om at lave et fælles DM-løb. Det handler om at skabe et samarbejde. Det fordeler opgaverne og ansvaret, men det giver også flere hænder til det praktiske arbejde. Det er præcist samme skabelon, vi anvender, når vi efter sommerferien kører Rally Jylland med en førstedag ved Kjellerup og en andendag i Juelsminde.”

Rally Vestsjælland køres på det vestlige Sjælland, hvor Ib Kragh genoptager samarbejdet med sin gamle makker Karsten Isaksen.


I den kommende weekend skal Ib Kragh og Kars ten Isaksen give den gas på Vestsjælland.

”Vejrudsigten melder om tørvejr, og det bliver godt med et rally, hvor vi kun skal køre på rallyslicks,” siger Ib Kragh. ”Vi starter lørdag med at køre noter omkring Sorø og så bevæger vi os op mod Kalundborg, hvor rallyet starter sidst på eftermiddagen.”

”Her kører vi seks hastighedsprøver i lokalområdet, inden vi drager til Sorø for at gøre klar til søndagens del. I alt er der otte hastighedsprøver, som hver skal køres to gange. Nogle prøvenavne virker bekendte, men det virker til at blive godt med hele 150 km hastighedsprøver.”


Regndaekkene forventer Ib Kragh at lade blive hjemme ved Rally Vestsjælland.

”Jeg ved, at et par af mine værste konkurrenter – Kenneth og Jacob Madsen – har været med til at finde prøver, få tilladelser i hus og stable løbet på benene,” siger Ib Kragh. ”Jeg kunne godt tænke mig, at der også var andre rallykørere, som tog handsken op. At de ikke bare ønsker fede hastighedsprøver at køre stærkt på, men også gør noget for at finde dem. De skal prikke til deres lokale klub og sige Skal vi ikke stable et DM-løb på benene? Men også selv bruge deres kontakter. Det kan ikke passe, at vi kun skal køre et DM-løb på Sjælland…”

IK Motorsport


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Karsten Isaksen
  • Kalundborg
  • 28/05/23 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •