Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

SSC gør klar til 2023-sæsonen

Special Saloon 
25/05/23 

De fleste andre danske banesportsklasser har allerede taget hul på sæsonen, men i Special Saloon Car er der stadig en måned til sæsonen starter på Padborg Park.
 


(Foto: Grippo)

Der er allerede tilmeldt en pæn håndfuld kørere til sæsonen, men der er altid plads til flere spændende biler og personligheder. Igen i år er tilmeldingen til sæsonen gratis og foregår på hjemmesiden.

Nye referencetider i divisionerne

Til denne sæson er referenceomgangstiderne ændret en smule fra 2022:


(Foto: Grippo)

Kørere, som allerede har tilmeldt sig 2023-sæsonen og som ønsker at skifte til en anden division, er velkomne til at sende en mail til Andreas Kjærgaard for at foretage ændringen.

Tilmeldingen er åben

Der er i skrivende stund tilmeldt 12 kørere til sæsonen. Alle kørere, der har tilmeldt sig via hjemmesiden, kan ses på www.specialsalooncar.dk/deltagere/. Vi har haft en kort periode, hvor tilmeldinger måske ikke er gået igennem - hvis du har tilmeldt dig, men ikke står på hjemmesiden, bedes du venligst tilmelde dig igen.

Vi glæder os til at sparke sæsonen i gang på Padborg Park den 24-25. juni.

Bestyrelsen i Kørerforeningen Special Saloon Car


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 25/06/23 - Padborg Park - Special Saloon
  •