Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Anden afdeling af Eurocup3 venter i Spanien

Eurocup-3 
24/05/23 

Efter en hård start på sæsonen med tekniske vanskeligheder ser Sebastian Gravlund frem til en udfordrende weekend på Motorland Aragon med MP Motorsport.
 

Aragon-banen er blandt favoritbanerne på Sebastian Gravlunds løbskalender, og den københavnske racerkører glæder sig til gensynet:

- Det er en super fed bane med en god kombination af hurtige og langsomme sving, chikaner og en god langside. Den passer mig rigtig godt, fortæller Sebastian, der forud for løbsweekenden træner i MP Motorsport's simulator på værkstedet i Holland for at blive helt klar til udfordringerne.


(Foto: Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency.)

Mens sæsonpremieren på Spa-Francorchamps blev udfordret af gearkasseproblemer, satser både Sebastian og teamet på, at udfordringerne er fortid og at løbsweekenden giver mest mulig tid bag rattet:

- Mine konkurrenter har jo fået lidt mere tid bag rattet end jeg har, men jeg er sikker på at jeg nok skal få indhentet det forsømte. Jeg føler mig rigtig fint forberedt, så hvis bare teknikken spiller tror jeg, at det bliver en god weekend. Det bliver i hvert fald godt at komme tilbage i bilen og fortsætte arbejdet med teamet, siger han.

Løbene i Eurocup3 vises live på seriens Youtube-kanal

Tidsplan for Eurocup3 på Motorland Aragon

Lørdag
9.50 - Træning
12.20 - Træning
15.10 - Kvalifikation 1
17.35 - Race 1

Søndag
9.45 - Kvalifikation 2
13.05 - Race 2

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  • Motorland Aragón
  • 28/05/23 - Motorland Aragón - Eurocup-3
  •