Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tre danskere med store vinderchancer til dette års jubilæums-Le Mans

Le Mans 
24/05/23 

Le MansNår Le Mans 2023 løber af stablen til juni, er det ikke blot med et 100-års-jubilæum, der skal fejres. Det er også med rekordmange danske kørere på banen, og tre af dem har gode vinderchancer.
 

Michael Christensen, Mikkel Jensen og Nicklas Nielsen. Det er tre navne, man skal holde ekstra godt øje med, når 24-timers-løbet Le Mans finder sted den 10. og 11. juni 2023.

De tre danske kørere spås nemlig til at have rigtig gode vinderchancer, og det er i den grad noget, der har trukket de danske tilskuere mod Frankrig, hvor det forventes, at mere end 30.000 danskere vil deltage.

“At der i år er tre danske kørere med i den store klasse, er bestemt noget, der tiltrækker folk. Ikke siden Tom Kristensens storhedstid har der været lige så gode vinderchancer, som der er i år, og folk har virkelig set frem til spændingen i den store klasse igen,” siger Jacob Kristensen, der, udover at være lillebror til Tom Kristensen, også ejer K-rejser, som hvert år arrangerer rejser til Le Mans.

Selvom de danske køreres vinderchancer i den grad lokker danske tilskuere til Frankrig, bliver årets Le Mans dog samtidigt også noget helt ud over det sædvanlige.

24-timers-løbet kan nemlig fejre sit 100-års-jubilæum, og det har på mange måder skabt en øget interesse for sommerens løb.

Mere end 300.000 tilskuere har købt billet til Le Mans 2023, og det betyder, at der, for første gang nogensinde i Le Mans historie, er totalt udsolgt.

“Der er ingen tvivl om, at der i år er en større interesse for Le Mans end de foregående mange år. Og det skyldes helt klart 100-års-jubilæet, hvortil bilfabrikanterne også har gjort lidt ekstra ud af bilerne,” siger Lis Wichmann, salgs- og marketingsansvarlig ved Grand Prix Tours, som er et af de største Le Mans-rejseselskaber i Danmark.

Imponerende biler er der også garanti for at opleve, når de tre danske kørere Michael Christensen, Mikkel Jensen og Nicklas Nielsen tørner ud for henholdsvis Porsche, Peugeot og Ferrari i hver deres hypercar.

Udover Michael Christensen, Mikkel Jensen og Nicklas Nielsen vil yderligere ti danske kørere være klar til at gå på banen til 100-års-udgaven af Le Mans, herunder den firedobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen. Dermed kommer årets Le Mans også til at slå rekord for antallet af deltagende danske kørere med tretten i alt.

Le Mans 2023 bliver afholdt fra lørdag den 10. juni til søndag den 11. juni på Circuit de la Sarthe i Le Mans, Frankrig.

Emilie Søndergaard Christiansen
Think PR


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mikkel Jensen
  • Nicklas Nielsen
  • Le Mans
  • 11/06/23 - Le Mans - Le Mans
  •