Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Endurance Race

Michael Christensen reflekterer over skuffende 24 timers løb på Nürburgring

Endurance 
23/05/23 

Den 51. udgave af 24 timers løbet på Nürburgring Nordsløjfen blev en skuffelse for Michael Christensen og hele temaet bag "Grello" Porsche 911 GT3 R.
 

Holdet fik ikke det optimale ud af kvalifikationen, da de blandt andet blev afbrudt af rødt flag midt i en hurtig omgang. Det gav en startplacering som nummer 20, hvorfra teamet arbejdede sig frem, da løbet startede lørdag eftermiddag. Men en punktering resulterede i en afkørsel med efterfølgende reparationer og lang tid i garagen. Bilen kom aldrig igen til at køre optimalt og i stedet for at risikere endnu en afkørsel, valgte teamet at trække bilen ud af løbet efter 9,5 times kørsel.

"Det var virkelig et skuffende løb for os" fortæller Michael Christensen. "Vi fik ikke kvalificeret bilen i toppen, hvilket vi vidste, ville være vigtigt med så stærkt et felt. Der manglede kun 5/100 sek. fra et være i top 5, i stedet endte vi med at starte som nummer tyve. Det var virkelig ærgerligt, at vi skulle starte så langt nede, da vi havde god fart i bilen til at være med i toppen. Vi havde en bil, der kunne køre med i top fem og sikkert også top tre. Men vi må indrømme, at Ferrari så stærke ud og jeg tror ikke, vi havde slået dem denne gang. Men så langt nåede vi ikke. Vi fik et problem med bilen, efter vores punktering og afkørsel, som vi ikke kunne få løst. Derfor valgte vi af sikkerheds hensyn, at trække bilen ud af løbet".

Næste løb for Michael Christensen er 24 timers løbet Le Mans i weekenden den 10.-11. juni. Her er Michael Christensen tilbage i Porsches nye hypercar Porsche 963.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Le Mans
  • Nürburgring
  • 21/05/23 - Nürburgring - Endurance
  • 11/06/23 - Le Mans - Le Mans
  •