Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel kom på podiet

Super GT
Danmark 

22/05/23 

Super GT DanmarkDet blev en god weekend på Jyllandsringen for Kevin Rossel, der i blot anden afdeling af sit comeback fandt vej til en podieplacering. Østjyden fører desuden teammesterskabet.
 

Smilet var bredt, da Kevin Rossel gjorde regnebrættet op efter sæsonens anden afdeling af Super GT. Selvom den ambitiøse vejlenser altid ønsker sig mere, så kunne han godt se, at løbsweekenden var forløbet ganske godt.

- Jeg er godt tilfreds. Vi kommer hele tiden tættere på, og vi bliver hele tiden klogere, og så er det bare altid godt at slutte på pallen. Vi fik gode point hele vejen rundt, og der begynder tingene at minde om den sæson, hvor jeg blev mester. Hvis ikke du kan vinde, så handler det om at få godt med point hjem hele tiden, og når du bliver ved med at tage, hvad du kan få, så løber det op i sidste ende, kommer det med et grin fra Kevin Rossel, der kunne notere sig for en tredjeplads i søndagens afsluttende heat.

Dermed fulgte han op på solide præstationer fra både kvalifikation og øvrige heats, og han har kikkerten rettet mod toppen af tabellen.

- Det er da tydeligt, at Ole Petersen er den hårde nød at knække, og han er stadig et step foran os andre, men det er op til os hele tiden at formindske det forspring, og så må vi se, hvor langt det kan bære. Han er en rutineret herre, der har kørt en masse runder på særligt Padborg Park i årevis, og det er klart, at det kommer ham til gode. Nu arbejder vi med det, som vi kan gøre noget ved, og så handler det ellers om at køre med hovedet hele tiden, for så skal vi nok kunne flytte på nogle ting, fastslår Kevin Rossel, der kan se frem til en lille måneds pause, inden næste afdeling.

Tror på et resultat på Djursland

Næste opgave er den 18. juni på Ring Djursland, hvor Kevin Rossel tidligere har fået fine placeringer, og derfor er mavefornemmelsen også god.

- Jeg tror da på, at vi kan lave et resultat, for det er en bane, jeg befinder mig godt på, og der er ingen, der for alvor har kørt mange omgange der. Nu tager vi al den læring, som vi har fået fra de første to afdelinger med, og så handler det om at omsætte det, så vi bliver med at høste point. Der skal vi have det lange lys på, så vi også kan rykke frem i den individuelle stilling, siger Kevin Rossel, der er placeret på en foreløbig fjerdeplads med kort afstand til flere af de nærmeste konkurrenter. Til gengæld fører den nybagte fader i det samlede teammesterskab, inden det går løs på Ring Djursland næste gang.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Jyllandsringen
  • 21/05/23 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •