Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Renault Clio 3

Job & handel 
21/05/23 


 Renault Clio 3

Totalt renoveret i vinteren 2015/ 2016
Vinder bil i DEC klasse 2 i 2016 og 2017og har ikke kørt løb siden.
Ny renoveret motor og gearkasse i 2019-20 (renovering er sket efter vores mesterskaber) og har kun kørt en testdag siden renovering i sensommeren 2020.
Vi har desværre ikke haft tid til at genoptage motorsporten siden.
Bilen har mange opdateringer. Bl.a. Air Jacks, R3 motor og bremsesystem er opgraderede med større bremser på begge aksler.
Masser af reservedele.
20 ekstra fælge med dæk.
Velegnet til DEC eller Supercup
Radio anlæg kan tilkøbes.

SOLGT

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.