Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel: Fedt at være tilbage

Super GT Danmark 
19/05/23 

Super GT DanmarkSuper GT slår sig løs på Jyllandsringen i den kommende weekend, og Kevin Rossel går ind til sæsonens anden afdeling med en god mavefornemmelse. Det sker efter en hæderlig sæsonåbner, hvor han dog havde håbet på en anelse mere.
 

- Det er fedt at være back in business. Jeg har virkeligt glædet mig til at være tilbage, og selvom jeg på forhånd havde sat næsen op efter mere på Padborg Park, så var det godt at køre ræs i Danmark igen. Det føltes rigtigt godt og naturligt, og jeg tror, at vi fik banket det sidste rust af. Du kan gøre en masse i træning og test, men de sidste procenter skal hentes i løb, og derfor var det vigtigt at komme i gang igen, fastslår Kevin Rossel, der har brugt denne uge til at finpudse yderligere.

Lige ved at knække koden

Med erfaringerne fra årets første afdeling ser Kevin Rossel frem til Jyllandsringen, som byder på markant anderledes baneforhold.

- Det er generelt en bane med flere sving, og de fleste af dem er også hurtigere, så den ligner lidt mere nogle af de baner, jeg har kørt rundt om i Europa. Det er ikke en ulempe for os, og jeg tror, at feltet er mere jævnbyrdigt, fordi der er en del kørere, som har testet meget mere på Padborg Park. Det bliver spændende at se, hvordan de forskellige kørere griber opgaven an. Jeg har heller ikke kørt voldsomt meget på banen, så det bliver interessant, fastslår østjyden, der som altid stræber efter at præge løbsweekenden.

- Som jeg ser det, så mangler vi ikke ret meget for at være med helt fremme, og jeg tror på, at vi er lige ved at knække koden. Det skal vi knokle videre på, for så kan det blive rigtigt sjovt, og det er selvfølgelig det, vi sigter efter. Vi er der jo alle sammen, fordi vi godt kan lidt at stå på podiet, lyder det med et stort grin fra Kevin Rossel, inden Super GT-feltet drøner ud på Jyllandsringens asfalt.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Jyllandsringen
  • 21/05/23 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •