Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2L Danmark

Semler Premium Motorsport klar til kamp på Jyllandsringen

Super 2L Danmark 
19/05/23 

Super 2L DanmarkNye udfordringer venter for juniortalentet Christian Dannemand Jørgensen, når anden afdeling af OK Oktan 100 Super GT Denmark afvikles på FDM Jyllandsringen den kommende weekend.
 


(Foto: Stump Photo)

Efter en flot debut på Padborg Park er Semler Premium Motorsport nu klar til at tage hul på anden afdeling af det danske GT-mesterskab, OK Oktan 100 Super GT Denmark. Det nye motorsportsteam stiller til start på FDM Jyllandsringen med Christian Dannemand Jørgensen i 2L-klassen, og det hurtige juniortalent ser frem til weekenden med spænding og optimisme.


(Foto: Stump Photo)

– Det var fedt endelig at tage hul på sæsonen i Padborg, hvor både jeg og resten af holdet fik en masse erfaring, som vi nu tager med til Jyllandsringen. Der er mange nye ting at lære i Super GT-raceren, når man kommer direkte fra en gokart, og samtidig er det en udfordrende klasse med mange erfarne kørere. Min erfaring med Jyllandsringen er ret begrænset, da jeg kun har kørt en enkelt træningsdag på banen. Derfor er forventningerne de samme som til første afdeling, altså at gennemføre alle løbene og komme godt i mål. Hvis vi samtidig kan sikre nogle topresultater, så er dét kun en bonus, lyder det fra Christian Dannemand Jørgensen.


(Foto: Stump Photo)

– Christian kom fantastisk fra start i første afdeling, hvor han sugede en masse erfaring til sig og samtidig havde overskud til at køre nogle stærke løb, især i finaleheatet, hvor han havde nogle gode kampe med sine mere erfarne konkurrenter. Jyllandsringen bliver en større udfordring, da han først skal lære banen at kende, men som altid har vi lagt en plan, og hvis vi følger dén, skal vi nok tage fra Jyllandsringen med gode resultater, lyder det fra teamejer Jesper Carlsen.


(Foto: Stump Photo)

Anden afdeling af 2023-udgaven af OK Oktan 100 Super GT Denmark afvikles som en del af NGT Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen, hvor også sæsonpremieren på TCR Denmark finder sted. Weekenden bringer således topnavne fra dansk motorsport til racerbanen ved Silkeborg, og tusinder af fans ventes at indtage tilskuerrækkerne og den store paddock.

Weekendens runde af Grand Prix Tours Super 2L skydes i gang med tidtagning lørdag den 20. maj, hvor weekendens første løb også afvikles klokken 15.40. Andet og tredje løb finder sted søndag den 21. maj klokken 16.20 og 17.35. Alle løb transmitteres live af Dansk Motorsport Live på YouTube.

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Tidsplanen for Åbningsløbet på Jyllandsringen
Læs mere om:
  • Christian Dannemand Jørgensen
  • Semler Premium Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 21/05/23 - Jyllandsringen - Super 2L Danmark
  • Åbningsløbet 2023 - Tidsplan
  •