Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Morsom weekend for Kevin Verner

Legends Cup 
02/05/23 

Legends Car CupKevin Verner havde en sjov og point-rig weekend ved åbningsløbet på Padborg Park. Han fik kørt noget godt race og hentede en masse gode point. Så mange, at han fører mesterskabet efter første afdeling.
 

Med næstbedste tid i kvalifikationen startede Kevin det første løb som nummer nitten. Efter en god start og nogle hårde kampe gennem løbet, sluttede Kevin som nummer et i weekendens første løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens andet løb startede Kevin som nummer et. Det skulle dog vise sig at der ikke bare var tale om at køre den hjem fra spids. Kevins fætter, Joachim Lee Holmstoel havde også haft en god start på weekenden og startede som nummer to.

Det skulle vise sig at de to fætre ville få noget af en ‘familiefejde’ gennem hele løbet. De kæmpede begge hårdt gennem hele løbet, men det sluttede dog med at Kevin kom først over målstregen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens finaleløb startede Kevin igen som nummer et og endnu en gang måtte han kæmpe bravt for at holde placeringen med sin hurtige fætter bag sig. De to kørte hårdt, men med respekt for hinanden gennem hele løbet. Denne gang blev det dog Kevins tur til at slutte på andenpladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

“Vi havde nogle rigtigt gode kampe Joachim og jeg, det var rigtigt sjovt for os begge to” fortæller Kevin Verner efter weekenden.

Kevin og Autoforum Racing Team Silkeborg vil tage en testdag, inden det går løs igen på Jyllandsringen i den 20. og 21. maj.

Steen Selch


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 30/04/23 - Padborg Park - Legends Cup
  •