Får vi sæsonens fjerde løbsvinder i Super 2L-klassen?

Super 2L
Danmark

18/05/23

Super 2L DanmarkÅrets anden runde i Grand Prix Tours Super 2L køres på FDM Jyllandsringen

Når der på FDM Jyllandsringen i weekenden køres NTG Åbningsløbet, står anden runde af Grand Prix Tours Super 2L på programmet. Sæsonpremieren på Padborg Park i slutningen af april bød på masser af tæt og godt race i klassen, hvor ikke bare den forsvarende mester Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, vandt løb, men også Mike Nordby Mathiesen, Varde, og Malte Ebdrup, Farsø, sejrede.

Der er lagt op til masser af kamp i Grand Prix Tours Super 2L, hvor klassen kører anden mesterskabsrunde ved NTG Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Måske kan NTG Åbningsløbet give os sæsonens fjerde løbsvinder i Grand Prix Tours Super 2L? I hvert fald er der flere kandidater i feltet.

Far-og-søn-parret fra Viborg, Sander og Jakob Steffensen, var således stærkt kørende i deres røde racerbiler fra familieteamet, mens en af sæsonens debutanter, Magnus Madsen, Ringkøbing, er opsat på at få udbygget sit CV i klassen med mere end den enlige tredjeplads, han scorede i årets sæsonpremiere.

Svaret på, om vi får sæsonens fjerde løbsvinder, kan måske allerede komme lørdag. Ved NTG Åbningsløbet får deltagerne i Grand Prix Tours Super 2L-klassen nemlig en hektisk førstedag, hvor de ikke blot skal igennem to træninger og den pointgivende tidtagning, men også kører det første af weekendens tre løb. Det skydes i gang 15.38, mens de to sidste løb for klassen starter henholdsvis 16.20 og 17.35 søndag. Alle tre løb kan se på YouTube-kanalen Dansk Motorsport Live.