Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

BAUHAUS står bag Jan Magnussen i TCR Danmark

TCR Denmark 
17/05/23 

TCR DenmarkSamarbejdet mellem Jan Magnussen og en af Danmarks største byggemarkedskæder fortsætter i 2023-udgaven af TCR Denmark. Sæsonen skydes i gang på FDM Jyllandsringen den kommende weekend.
 

Jan Magnussen giver den gas med en årelang samarbejdspartner, når han sammen med BAUHAUS stiller op i TCR Denmark. Racerkøreren har fornyet samarbejdet med den danske afdeling af den gigantiske tyske byggemarkedskæde, som dermed vil være synlig på Jan Magnussens køredragt samt på racerkørerens Cupra Leon Competición i hele 2023-sæsonen.


BAUHAUS står bag Jan Magnussen i TCR Danmark
(Foto: Carlos Communication)

Samarbejdet mellem Jan Magnussen og BAUHAUS startede helt tilbage i nullerne i det oprindelige Danish Touringcar Championship og fortsatte i efterfølgeren, Danish Thundersport Championship. Byggemarkedskæden supporterede også Jan Magnussen i TCR Denmark så sent som i 2021 samt til 24-timersløbet på Le Mans samme år. Nu forenes parterne igen i 2023-udgaven af det danske standardvognsmesterskab.

Med mere end 20 navne til start er der udsigt til en rekordstor TCR-sæson. Jan Magnussen bliver selv en del af et stort team, svenske Auto Lounge Racing, som med hele fire biler tager kampen op i både det generelle kørermesterskab, U21-mesterskabet, amatørmesterskabet samt teammesterskabet.

– Jeg er både glad og stolt over at forny samarbejdet med BAUHAUS, som efterhånden går mange år tilbage. For mange fans er det naturligt at se BAUHAUS-logoet på min køredragt og på min racerbil, og derfor er det fedt, at partnerskabet fortsætter. Samtidig er det afgørende for os, at partnere som BAUHAUS vælger at være med i kampen, for 2023 bliver muligvis den mest udfordrende sæson nogensinde. Der er mange potentielle mestre på listen over deltagere, så det bliver en hård omgang, lyder det fra Jan Magnussen.

– BAUHAUS har været forbundet med Jan Magnussen gennem mere end 10 år, så da et comeback til det danske mesterskab kom på tale, stod vi naturligvis klar til at springe på. Jan Magnussen har en personlighed og et brand, som passer godt til BAUHAUS og vores målgruppe af kunder. Vi glæder os rigtigt meget til at se Jan Magnussen og hans team på de danske racerbaner, lyder det fra Indkøbsdirektør hos BAUHAUS Danmark, Kenn Pedersen.

2023-udgaven af TCR Denmark afvikles over syv afdelinger, startende den 20.-21. maj på FDM Jyllandsringen. Serien vil også gæste Copenhagen Historic Grand Prix samt svenske Falkenberg, ligesom der afvikles et Night Race i Le Mans-stil på Padborg Park. Alle afdelinger bliver transmitteret live på DR2 samt via streaming på dr.dk.

TCR Denmark 2023

20.-21. maj: Åbningsløbet, FDM Jyllandsringen
17.-18. juni: Sommerløbet, Ring Djursland
8.-9. juli: Västkustloppet Falkenberg, Sverige
4.-6. august: Copenhagen Historic Grand Prix
19.-20. august: Grand Prix Danmark, FDM Jyllandsringen
16. september: Padborg Night Race, Padborg Park
30. september-1. oktober: DM Finalen, FDM Jyllandsringen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 21/05/23 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •