Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Femteplads på Laguna Seca sendte Frederik Schandorff til tops i IMSA-mesterskabet

IMSA 
17/05/23 

Trods et udfordrende IMSA-løb i Californien lykkedes det for Frederik Schandorff at sikre point nok til at rykke tilbage til toppen af GTD-stillingen i det amerikanske sportsvognsmesterskab.
 


(Foto: Inception Racing)

Weekendens IMSA-løb på Laguna Seca Raceway i Californien udløste en femteplads til McLaren-duoen Frederik Schandorff og Brendan Iribe, som dermed rykkede tilbage til toppen af GTD-mesterskabet. Løbet, som blev afviklet søndag aften dansk tid på Laguna Seca Raceway i Californien, så ellers ud til at blive en svær én for det dansk-amerikanske makkerpar, som startede det to timer og 40 minutter lange løb fra en 10. plads i det benhårde GTD-felt.


(Foto: Inception Racing)

– Jeg er superglad for resultatet, selv om det bestemt ikke blev det ræs, vi havde drømt om. Vi var temmelig udfordret på farten og kæmpede desuden med nogle småproblemer under forberedelserne og kvalifikationen. En sejr var ude at vores hænder, så i selve løbet handlede det kun om at få så mange point med hjem som muligt. Med 50 minutter tilbage af ræset fik vi så en punktering og måtte i pit, og da jeg kom tilbage på banen, var vi banket tilbage til den bageste del af GTD-feltet. Derefter gik det imidlertid overraskende godt, vi kom godt op gennem rækkerne, og det føltes næsten som en sejr, da vi krydsede stregen på en femteplads. Resultatet giver os gode point, og vi er nu tilbage i toppen, hvor det er sjovt, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Inception Racing)

Med femtepladsen på Laguna Seca Raceway holder Frederik Schandorff og Brendan Iribe en foreløbig andenplads i GTD-klassen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Næste udfordring for McLaren-duoen og resten af Inception Racing er sekstimersløbet på Watkins Glen i New York, som afvikles den 23.-25. juni.


(Foto: Inception Racing)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Laguna Seca
  • 14/05/23 - Laguna Seca - IMSA
  •